WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse A - Futsal My-Cars Roselies A  6 - 5  (6-1)

DATUM 19-10-2018  21:15

DOELPUNTEN 2'05 Amelot 0-1, 8'32 Ouaddouh 1-1, 12'20 Dilliën 2-1, 15'02 Dilliën 3-1, 15'14 Ouaddouh 4-1, 16'40 Dilliën 5-1, 18'43 El Hassani 6-1, 28'36 Karakilic 6-2, 31'07 Karakilic 6-3, 33'52 Hecq 6-4, 39'03 Hecq 6-5

VERSLAG Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft zien we het Malle-Beerse dat we al het ganse seizoen zien : goed voetballend en vlot scorend met een ruststand van 6-1 tot gevolg. In de tweede periode macheert er plots niets meer bij de thuisploeg en mag het zich gelukkig prijzen dat het toch nog de drie punten thuis houdt.

Dilliën zorgt voor het eerste doelgevaar, maar de eerste goal valt aan de overkant. Karakilic bereikt Amelot die de 0-1 maar binnen te tikken heeft. Geen paniek bij de thuisploeg. Bezoekende doelman Morant maakt schoten van Bahci en Ouaddouh onschadelijk. Thuisdoelman Meyers is attent na een snelle counter. Als Roselies op handspel wordt betrapt, scoort Ouaddouh vanop de stip de gelijkmaker. Roselies speelt heel fel en gedreven wat leidt tot de onvermijdelijke fouten. Na een steal van Dilliën begaat Roselies de vijfde fout. Bovendien trapt Dilliën de vrije trap schitterend in de winkelhaak (2-1). Een geharrewar voor het doel van Roselies resulteert onbegrijpelijk niet in een goal. Na een goede collectieve combinatie bereikt Didi Dilliën die de 3-1 binnentikt. Roselies gaat dan met vliegende keeper spelen en dat loopt al snel slecht af. Kalincik speelt de bal terug en die rolt heerlijk langzaam in het lege doel (4-1). Een schot van Ouaddouh belandt op de paal en Dilliën schiet de rebound op Morant. Het is slechts uitstel. Met een afstandsschot van Dilliën en een intikker van Ait Salah (op aangeven van El Hassani) rusten we met 6-1.

Het thuispubliek maakt zich in de tweede periode op voor dubbele cijfers. Al na dertien seconden komt Didi alleen voor Morant die redt. Malle-Beerse gaat op het tempo van Roselies voetballen. En plots zien we Meyers meer in actie dan verwacht. En het onvermijdelijke gebeurt. Meyers keert nog wel een afstandsschot maar Karakilic tikt de rebound binnen. Seconden later voorkomt Meyers de 6-3 van diezelfde Karakilic. Een minuut later is het wel zover. Karakilic scoort de 6-3 en bovendien heeft Malle met nog negen minuten op de klok vijf fouten op de teller. Meyers houdt de thuisploeg recht, een thuisploeg waarbij bijna niets meer lukt. En de kansen die toch gecreëerd worden, worden verknoeid. En dan begint de scheidsrechter nog met tienmeters te zwaaien. Een eerste wordt door Karakilic nog naast geschoten, maar Hecq benut de volgende twee wel en zo staat de 6-5 op het bord. Gelukkig zijn we op dat moment in de laatste minuut van de wedstrijd zodat de overwinning toch in Malle-Beerse blijft.

Source: Futsal My-Cars Roselies A